Translate

Wednesday, July 11, 2012

Jualan Promosi Barangan Perhiasan dan Peralatan untuk Perkahwinan / Dekorasi di Butik THE PERSADA

THE PERSADA sedang mengadakan jualan untuk kesemua barangan di butik di Ampang Waterfront iaitu terdiri daripada pelbagai barangan perhiasan pelamin perkahwinan, perabot dan lampu chandelier.

Kesemua barangan di butik THE PERSADA adalah berasal dari butik jualan barangan perhiasan jenama terkemuka di Kuala Lumpur.

Harga yang ditawarkan adalah rendah berbanding harga belian asal. Kualiti serta keadaan barangan tersebut masih lagi baik dan relevan untuk digunakan pada masa kini, samada untuk perhiasan di rumah ataupun untuk kegunaan perhiasan pelamin.

Tujuan utama THE PERSADA mengadakan jualan barangan tersebut adalah selaras dengan hasrat butik THE PERSADA yang ingin melakukan transformasi butik ke arah identiti baru dari segi hiasan dalaman dan ciri-ciri penjenamaan baru menjelang ulangtahun THE PERSADA yang ke-10 tahun pada 2016 nanti.

Berikut merupakan antara barangan yang ditawarkan oleh butik THE PERSADA:


Gambar di atas adalah sebahagian daripada barangan yang terdapat di butik THE PERSADA. Untuk melihat lebih lanjut barangan yang ditawarkan serta harga jualan, silalah ke butik THE PERSADA.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...